top of page
  • Obrázek autoraGood Guy

HuGo: Výlet do města


Procházel jsem se po letních, sluncem rozpálených ulicích, plných hormonů a spoře oděných urostlých chlapů. Oči zůstaly na dvou z nich. Šli proti mně a já se na ně rozpačitě pousmál. Automaticky úsměv opětovali. Otočil jsem se, abych si je prohlédl i zezadu. Přešli ulici a zašli za roh. Ani nevím, proč jsem se vydal stejným směrem, ale musel jsem. Na konci klidné uličky jsem je viděl, jak vcházejí do dveří pod duhovou vlajkou. Projelo mnou příjemné vzrušení i zvědavost.


Na dveřích z matného skla byl pískem vybroušený nápis Private Club a vedle zvonek. Projela mnou další vlna vzrušení a po chvíli váhání jsem zazvonil. Ozval se bzučák a klepnutí otevřeného magnetického zámku. Při třetí vlně rozechvění jsem otevřel dveře a vstoupil do čisté, provoněné chodby. U okénka čekal ručník a na něm prezervativ. Zaplatil jsem a pokračoval do šatny. Ti dva už byli svlečení a právě si to někam mířili. Pozdravili jsme se vzájemným pousmáním. Cítil jsem nejen další záchvěv vzrušení, ale i příjemný pocit v podbřišku.


Oba chlapi, Martin a Aleš, jak jsem se později dozvěděl u sklenky vína, už seděli ve vířivce a povídali si. Sedl jsem si naproti nim a těšil se z pohledu na ně. Nemohli si nevšimnout, že je pozoruji, ale bylo vidět, že jim to není nepříjemné. Když se Aleš při pohledu na mě pohladil v rozkroku, můj penis už byl jako kámen. Přivřel jsem oči, lehce ho pod vodou masíroval rukou a užíval si příjemné pocity. Když viděli, jak je upřeně pozoruji, naklonili se k sobě a začali se líbat.


Projela mnou další vlna vzrušení. Silně jsem stiskl svůj, na beton prokrvený, penis a přál si, moci se tak líbat se s nimi. Olizovali se po obličeji a při tom jsme se vzájemně pozorovali. Pak se Martin zvedl, s částečně ztopořeným penisem se naklonil nad Aleše a něco mu pošeptal do ucha. Ten se na mě podíval, kývl Martinovi na souhlas a Martin odešel. Vzrušilo mě, že se asi baví o mně.


Seděli jsme s Alešem naproti sobě a dívali se vzájemně do očí. Bylo to příjemně vzrušující, plné očekávání budoucího. Najednou se Aleš předklonil a rukou mě pod vodou pohladil přes vnitřní stranu stehen. Projela mnou vlna chvění. Vstal, rošťácky se pousmál a vystoupil z vody. Pozoroval jsem, jak mizí v chodbě. Neváhal jsem, vyšel směrem za ním a pokračoval spoře osvětlenou chodbou. Skrze jedny otevřené dveře jsem uviděl Aleše, jak odpočívá na letišti. Prošel jsem těmi dveřmi a zastavil se před ním. Byl to krásný, sportem vypracovaný, chlap. Usmíval se na mě a hrál si s koulema pod svým tuhnoucím pérem.


V rozrušení jsem si nevšiml, že se mezitím za mnou zavřely dveře. Pocítil jsem, jak mě zezadu někdo lehce objal a přitiskl se na mě. Otočil jsem se a uviděl Martina. Znova mě objal, přitiskl na mě svůj tvrdý penis a vsunul mi jazyk mezi zuby. Okamžitě mnou projela neuvěřitelná slast vzrušení a líbání jsem opětoval. Třel jsem si, k prasknutí napnutý penis o Martina, vychutnával jeho chlapský dech a jazyk v ústech. Voněl mužstvím, to mě šíleně rajcovalo.


Pocítil jsem, jak mě další ruce hladí po půlkách a sjíždějí mezi stehna. Rozkročil jsem se a prsty vystřídal vlhký jazyk. Aleš klečel pode mnou a olizoval mi ptáka. Bylo jen otázkou času, kdy mu do úst zajede i můj, do fialova prokrvený, žalud.


Položili mě na záda. Automaticky jsem zvedl a roztáhl nohy. Uviděl jsem nad sebou Martinův silný, žílami tvarovaný nástroj zakončený obrovským žaludem, který se mi smýkal po tváři a nádherně voněl. Můj tvrdý ocas už byl v Martinově puse a žalud se mi třel v jeho hltanu. Stačilo jen otevřít ústa a i Martinův kapající žalud mi do nich vklouzl. Sevřel jsem za ním rty a v ústech si vychutnával jeho kapky. Současně jsem cítil, jak mě mrštný jazyk líže mezi půlkami a kolem dírky. Ztrácel jsem vědomí slastí, když mi čiperná špička zajížděla i do chtivého otvoru. Zručně a citlivě mu v tom pomáhaly jeho hbité prsty, které mi otvor ještě více roztahovaly.


Martin vysunul můj tekoucí žalud z úst a vzal si do nich Alešův. Rajcoval mě pohled na vzdychajícího Aleše, jak hladí Martina ve vlasech a zajíždí penisem hluboko dovnitř. Když přestali, ucítil jsem Martinův jazyk v ústech. Měl chuť Alešových kapek slasti. Vášnivě jsem tu chuť sál, zatímco mi Aleš hladil okolí dírky jeho žaludem. Bez dalšího do mě cosi lehce vklouzlo, vyplnilo mě to a zastavilo se těsně za vchodem.


Projel mnou šíp rozkoše a já začal stahovat svěrače, aby ten pocit byl intenzivnější. To byl signál pro Aleše, ať pomalu zajíždí dál a dál až po kořen. Byl jsem rozkoší bez sebe, mít jednoho chlapa v zadku a s druhým se vášnivě líbat. Po chvíli mrdání, Aleš zajel co nejhlouběji, pohyboval se jen přirážením a nalehl na mě. To byl signál pro Martina, aby mu přenechal líbání.


Aniž by Aleš svého ptáka vytáhl, přidržel si mě a otočil se na záda. Seděl jsem na něm a vlastními pohyby si určoval místo, rychlost a intenzitu slasti. Bylo to úchvatné. Napřímil jsem se, zavřel oči a užíval si, jak se ve mně pohybuje pružný a teplý Alešův penis. Ani jsem si nevšiml, že přede mnou stojí Martin. Jeho žalud, na mých rtech, mě přiměl otevřít oči, povolit rty a nechat ho tekoucího vklouznout dovnitř. Chutnal přímo skvěle. Miluji, když chlap teče a Martin mi toho dopřával plnými doušky. Po chvíli se Martin vystřídal v líbání s Alešem.


Ani jsem nevnímal, že Martin olizuje kořen zasunutého Alešova ocasu a prsty mi roztahuje dírku. Nejprve tam zasunul jeden prst namazaný lubrikantem, pak ještě druhý i třetí. Naklonil jsem se víc nad Aleše, abych Martinovi udělal prostor k laskání. Vzápětí na to jsem cítil tlak jeho tvrdého žaludu na okraji díry a jak mi klouže dovnitř. Projela mnou nepopsatelná rozkoš. To mě přimělo se napřímit. Tím se Martinův penis zasunul ještě víc.


Měl jsem v sobě současně dva nádherné ocasy super sexy chlapů, kteří vzdychají rozkoší. Slast vyletěla raketově vzhůru. Hlasitě jsem zasténal neodolatelnou extází a mohutně stáhl. Už se to nedalo déle udržet a následoval mohutný výstřik mého krémového semene. Jeho vůně a mé opakované stahy spustily, rychle po sobě jdoucí, reakci obou mých milenců. Cítil jsem v sobě nepopsatelně krásné teplo vytékajícího sperma, doprovázené mohutnými stahy v penisech obou chlapů.


Byli zpocení, chvěli se a zhluboka oddychovali. Ocasy ve mně nechali dokud jim neochably. Já nehybně ležel na Alešovi, Martin ohnutý na mě a mrdka mi vytékala z díry kolem jejich měknoucích ocasů. Vychutnávali jsme si tu slast do poslední kapky, do posledního stahu. Báli jsme se pohnout.


Po jejich vyklouznutí, jsme ještě chvíli na sobě nehybně leželi a vnímali dozvuky našeho milování.

Po té mě kluci vzali mezi sebe, přitulili jsme se k sobě a unaveni, ve vůní našich semen, jsme si zdřímli.


Po probuzení, jsme na to víno, kde jsme se představili, ještě nešli.

Až, později. Po druhém kole.


1 298 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page