top of page
  • Obrázek autoraGood Guy

HuGo: Setkání na písáku


Je horký letní den, sluníčko pere do mého těla. Jdu po vysmaženém břehu písáku, hledám místo, kde bych se položil a nastavil se celý slunečním paprskům. Místa u vody jsou obsazená. Pěkní chlapi, říkám si v duchu, když je míjím.


Na pěkném, skrytém místě vidím chlápka a dost místa kolem něj. S Erikem se známe od vidění roky, ale nikdy nebyla příležitost, vlastně ani chuť, se dát spolu do hovoru. Není to typ, co by mě zaujal na první pohled a asi to je i vzájemné.


„Ahoj, máš tady volno?“

„Jasně,“ odpovídá a pousměje se.


Leží tu nahý, i já si odkládám oblečení.

Zvědavost mi nedá, prohlížím si ho včetně jeho chlapského vybavení. Má o něco tmavší kůži než na nohou, je přiměřeně velký, pěkně rostlý, do hladka vyholený, s žaludem v předkožce, volně položený na koulích podél stehen. U kořene má nasazený duhový kroužek, který se na slunci krásně leskne a hraje barvami. Sluší mu a výrazně odděluje stehna.


Nemůže si nevšimnout, jak se mi při tom pohledu mírně prodlužuje. Jakoby mimochodem si ohrnuje předkožku. Vyklouzne krásně tvarovaný žalud, za jehož výraznou hranou se kůžička drží. Mezi naběhlými růžovými rtíky se objevuje třpyt čerstvě vyteklé kapičky touhy.


Dělá, že mě nevnímá, protože si ji bezděky roztírá po špičce a pak jazykem stírá s prstu. Má tu příjemnou, nasládlou chuť, myslím si. Přivírám víčka a olíznu se.


„Máš chuť?" ptá se. Zčervenám, ale v mžiku je vidět, že ano. Erik i já viditelně směřujeme do plného vzrušení.


Erikův kroužek funguje dokonale. Pouští krev do penisu, ale škrtí její výstup z něj. To má za následek, jeho tmavě rudé zbarvení, dokonalou tuhost, silně vystouplé žíly, obrovský, až fialově rudý žalud, lesknoucí se na slunci. Pohled při kterém není možné, aby mi erekce ustoupila.

Naopak, cítím motýlí chvění v podbřišku, sevření v břiše, pumpuju krev, toužím se toho skvostu přírody dotknout a polaskat se s ním.


Pozoruje mě, natáčí se a roztahuje nohy. To moje vzrušení ještě umocňuje. Přestávám vnímat okolí a pomalu klekám mezi ně, očima sledujíc to magicky přitažlivé vlhké mužství. Srdce mi buší, když nozdrami nasaji vůni a špičkou jazyka olizuji lepkavou šťávu. Erik se lehce zachvěje a povzdechne.


Cítím nejen tu nasládlou chuť kapek touhy, ale i vůni chlapského těla. Netrvá dlouho a mám žalud v puse. Laskám se s ním, saju, jazykem třu o patro a zasouvám až hluboko do krku. Opakovaně polykám tu lahodnou jahodu, posedlý její chutí. Erik spolupracuje pohyby pánví i hrou prstů v mých vlasech.


Lehce mi přitahuje hlavu před obličej. Díváme se vzájemně do očí. Naše rty se pomalu přibližují. Otírám o sebe naše nosy a olizuji rty. Pomalu vysouvá jazyk. Je smyslně vlhký, velký a příjemně drsný. Toužím být mu ještě blíž. Sunu jazyk hluboko dovnitř, špičkou hladím patro, jazyky po sobě rejdí, vychutnávám si každý dotyk, společně s mentolovým dechem úst a smyslnou chutí našich mísících se slin.


Jazyky se vzájemně třou ze všech možných stran, na všech dostupných místech v ústech, i mimo ně. Vousy, krk, ušní líčka, nos. Tělem mi projíždí chvění. Ztrácím zábrany a vypínám nad sebou kontrolu. Kůží cítím teplé potící se chlapské tělo a toužím po něm.


Teču, voňavý vlhký feromon ulpívá na Erikovi. Roztírá si ho prsty, vlhké je přikládá k ústům a olizuje. Neznatelný úsměv a zorničky očí prozrazují jeho vzrušení. Vytékáme, lehce to lepí, voní a neodolatelně chutná. Chci toho víc a víc. Stáčíme se do polohy 69.


Projíždí mnou vlny slasti. Před očima mám nádherný žalud, pramen sladké šťávy plné touhy, která se mi rozlévá po jazyku. Cítím, jak zajíždím Erikovi do krku, polyká a slastí vzdychá. Vousy i obličej má mokré. Už to na mě jde, pomalu se blíží vyvrcholení. Ne, ještě ne, chci ještě víc.

Vysouvám ho, otáčím se a pokládám se na Erikovo tělo. Špičkou jazyka olizuji slepené vousy a obličej. Bere mě za hlavu a zasouvá jazyk do úst. Chvěju se a tisknu k němu. Lehce vášnivé francouzské líbání střídá laskání ucha, do kterého mu šeptám: „Chci, aby ses mi vystříkal do pusy.“


To ho rozdráždí ještě víc.


Sedím na dece, roztahuji nohy, Erik se pokládá mezi ně s hlavou v mém klínu. Můj ocas, nalitý k prasknutí, mu trčí před obličejem. Upřeně se na něj dívá, pousměje se a olízne rty. Chlapská ruka hladí vlhký žalud a druhá lehce masíruje tělo. Když přikládá ústa, projede mnou střela. Zajiskří mu v očích a vsaje ho dovnitř. Přivírám oči a soustředím se jen na pocity, které mi prochází od prostaty do břicha.


Chvěju se a uvolněně sténám. Cítím jak mi ho v ústech hladí, saje, tře a zasouvá do krku. Hladím ho ve vlasech a svírám prsty s rostoucími vlnami příjemných pocitů.


Jeho touha ochutnat mé semeno je očividná a cílevědomě k tomu směřuje. Je fakt dobrý. Jemný a drsný zároveň. Jeho umění mi přináší neudržitelnou rozkoš, která vede k jedinému. Začínám zrychleně dýchat, ztrácím pojem o sobě a mohutný stah doprovázený vzdechem mu plní pusu teplým výstřikem.


První dávku polyká, další převaluje v puse až do ochabnutí.


Povalí mě na záda a se zbytkem v ústech mě líbá. Hladím ho po bedrech, hýždích, beru mu ho do ruky a sám mi ho zasouvá mezi jazyk a rty.


Přiráží dvakrát až do krku, silně stáhne, hlasitě mručí a zalykám se i já jeho semenem. Je teplé, vazké, sladké a nekonečně chutné. Polykám a ani si neuvědomuji, že se opět líbáme jazyky.


Ležím vedle chlapa, kterého jsem ještě, ani ne před půl hodinou, znal jen podle vidění. Jsem polepený našimi semeny, která nádherně voní a jsem šťastný. Odpoledne začíná lépe, než jsem si dokázal představit.


1 543 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

U vody

bottom of page