top of page
  • Obrázek autoraGood Guy

Láska je odpověď (e-book)

Aktualizováno: 5. 11. 2022


Od vydání ženáčské love story uplynuly více, než dva roky. Kritika ji hodnotí úrovní 67%, tedy známkou 2 - 3, což není úplně špatný výsledek na to, že recenzentkami byly povětšinou ženy, které nedokážou přesně navnímat, co je na příběhu atraktivní pro mužské čtenáře. Ženský pohled z recenzí přímo čiší a je škoda, že se do hodnocení nezapojilo více mužů.


Ano, je tam hodně sexu a erotiky, protože původně šlo o sérii pro povídkový web a tak bylo nutností mít v každé kapitole sex, aby se čtenáři nenudili. Tento formát jsem zanechal i pro druhou polovinu knihy, kterou už jsem psal mimo povídkový web, abych udržel obsahovou kontinuitu. Vznikl tak vskutku sexem nabitý formát, který bych dnes už neopakoval. Ale už je na světě a já se za něj nestydím.


Lásku i s odstupem času stále vnímám jako srdeční záležitost, i když si dneska uvědomuji její pohádkově-fantazijní ladění, které s reálným životem nemá příliš mnoho společného. Nakonec i tuhle pohádku pro dospělé vnímám s láskou, protože cílem nebylo napsat nějaký intelektuálně veřejnoprávní spisek, ale knížku pro pobavení a rozptýlení. Jak s oblibou říkám, úspěšnost knihy měřím výhradně počtem udělání při jejím čtení. :-)


Knížka přesto není hloupá. Dostal jsem celou řadu komentářů a mailů od ženatých mužů, kteří s velkou dávkou uznání potvrdili, že jsem skvěle pronikl do jejich životů a pocitů. "Jako bys psal o mě," byl nejčastější ohlas. Moc si vaší zpětné vazby vážím! Děkuju.


Náklad je zcela vyprodaný, což je důkaz, že si příběh Erika a Fynna našel svoje místo v literárním světě. Rád bych zpřístupnil knížku, co největšímu počtu zájemců, proto nyní nabízím e-book za poloviční cenu 150 Kč. Užijte si to!


Díky všem čtenářům, že dáváte mému psaní smysl. Hezké podzimní dny, Erik G.G.

375 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page