top of page
  • Obrázek autoraGood Guy

Kdo se bojí, nesmí na Grindr (závěr)

Aktualizováno: 7. 1.


Grindr je svět snění a fantazie, realitě se blíží jen někdy a jen na chvilku. Grindr funguje jako lechtivá zábava pro dospělé, kteří si v bezpečí svých domovů a pracovišť zpestřují šeď všedního života. Lidé se na Grindru především baví, seznamování je až na vzdáleném místě, je-li vůbec. S tím je třeba počítat.


Dále je nutné vzít v úvahu, že ne všechno zlato, co se třpytí. Vystajlovaní samečkové nejsou často schopni dát dohromady smysluplnou větu, naopak oplácaní kluci jsou nezřídka velmi inteligentní, pohotoví a komunikativní. Když jsme u té komunikace - zapomeň na to, že si na Grindru pokecáš!



Z deseti oslovených profilů ti dobrých šest až sedm neodpoví vůbec, jeden ti ze slušnosti poděkuje, jeden tě rovnou blockne a ten zbývající poslední bude nepoužitelný. Čeká tě úmorná dřina, zvlášť, když se snažíš zaujmout, být vtipný a originální. Pokud ovšem nejsi vystajlovaný IG sameček, pak se samozřejmě poměry obracejí, ale ruku na srdce - ještě jsem neviděl, že by vystajlovaný sameček někomu psal. Takoví si psát nechávají.


Být na Grindru vyžaduje obrovskou dávku trpělivosti a nadhledu. Třeba když potkáte takový krásně protivný vymezovací profil, jak o nich píšu v předešlých dílech. Uživatel deklaruje velký ocas a tím si osobuje právo jednat s ostatními jako s odpadem, alébrž se cítí být privilegovaným.


Osobně by mě velmi zajímalo, s jakým úspěchem se při svém “seznamování” setkává a jak dalece se mu daří “mrdat a užívat si”. A taky by stálo za prozkoumání, na jakém základě stojí jeho vymezování, protože kromě prázdných profilů, které dráždí 99,9% Grindr men a boys, se každý rozčiluje trochu nad něčím jiným.



Ale jak už to bývá, rozčilují nás věci, které nemáme v sobě zpracované a do života si přitahujeme ty lidi a zkušenosti, které nám nastavují zrcadlo a ukazují tím, jací vlastně jsme. A pohled do zrcadla, upřímný a nezaujatý, je někdy velmi bolestivý. To dá rozum.


Na druhou stranu je mnohem příjemnější otevřeně deklarovaná arogance, než ta skrytá, které je na Grindru taktéž požehnaně, možná ve větším měřítku.


Psal mi jeden mladý muž, velmi milý, komunikativní a slušný. V momentě, kdy jsem ho s upřímným politováním odmítl pro jeho mládí, proměnil se v jízlivého, ironického spratka a neváhal proti mě použít všechno, co jsem mu do té doby v komunikaci svěřil.


Mnohem častěji se ovšem setkáš s arogancí a ignorací vyjádřenou mlčením a blokací. Ale to bych se už opakoval.


Tenhle týpek si chce taky jen užívat, nesmíš ho ale moc obtěžovat dlouhým psaním. Pokud mu chceš vyjádřit své sympatie pomocí ohýnku (tap), setkáš se s ignorací - co si to dovoluješ, dávat někomu najevo, že je ti sympatický?!


Nesmíš mu posílat časově omezené fotky, asi si je chce ukládat do mobilu a posléze nad nimi onanovat. Jakmile ho pozdravíš, máš smůlu. Jeho výsost si přeje pozdrav a hned k tomu musíš přidat něco dalšího, ale nesmí to být moc dlouhé, protože nechce ztrácet čas dlouhým chatem, jak uvádí výše.


Není povoleno ptát se, jak se má a jakmile máš prázdný profil, stihne tě spravedlivý trest - budeš nemilosrdně zablokován.


Tak já nevím, tohle je jeden z nejprotivnějších profilů, na které jsem narazil. Kdo má chuť napsat tomuto týpkovi, ať zvedne ruku!



A do třetice tu mám jeden profil, kde uživatel zřejmě zcela ztratil nervy a jeho status je také velmi “lákavý” a vyloženě svádí k oslovení!


Myslím, že celá řada lidí na Grindru by se měla předně léčit nebo si alespoň udělat pořádek ve svých životech. O vyrovnanosti a duševním zdraví se zde příliš bavit nedá.


Milí přátelé a čtenáři, tímto seriál o Grindru končí. Doufám, že moje poznatky budou k užitku. Mají za cíl jediné - abyste Grindr nebrali vážně a přistupovali k němu jako k velmi vratké a nestálé virtualitě. Nejdůležitější je nenechat si srážet sebevědomí arogantními blbci a udržet si povědomí o své vlastní hodnotě.


Hodně štěstí!


Grindr Guy





554 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page